Over ons

T.T.V Touwtje in laren is opgericht in 1977. Opgericht door Piet Vos en Marc van Wingerden uit Laren. De 1e trainingen van de club waren op het voormalig LFC terrein aan de smeekweg in Laren. In de begin jaren werd er alleen meegedaan in verschillende recreanten toernooien in Noord-Holland. In 1993 werd besloten om ons bij de Nederlandse Touwtrek Bond aan te sluiten. En zo werd de club steeds groter en serieuzer. Dit betekende dat de club in competitie verband en aan grote toernooien ( NK en WK ) kon mee trekken. Touwtje begon in Gewest West en is later naar Gewest Oost overgestapt. De Voetbal LFC Laren onderging een verhuizing en T.T.V. Touwtje verhuisde mee en heeft toen bij het nieuwe onderkomen ook een plek gekregen op het terrein aan de Schuilkerkpad 1a in Laren. Een trainingveld met 3 stellingen, en een in gegraven stalen trap werd er volop verder getraind.

T.T.V. Touwtje drong steeds meer tot de nationale top met een paar hoogtepunten. Tijdens de Nederlandse Kampioenschappen zijn er diverse uitslagen in de top 3. Ook in de internationale toernooien deed de club het goed, in 2005 behaalde het op het EK een 3e plek in de 720KG. 2011 in Engeland een 2e plek in de categorie mix klasse 600 ( 4 dames en 4 heren ).

In 2018 is T.T.V. Touwtje kampioen geworden in de 680B klasse.

“An inspiring quote about your vision”

Your Name

Onze sponsoren

Wil je ons team ook sponseren? Neem contact met ons op door een mail te sturen naar info@ttvtouwtje.nl en wie weet sta jij hier straks wel tussen.

Foto gallerij

Bekijk hier onze foto gallerij

Kom je ons team versterken?

Wij staan te springen voor nieuwe teamleden! Dus meld je snel aan.